English Nederlands

Boeken bestellen

Back to Studie

Bestel je boeken HIER

Als lid van de FMF kan je met korting je boeken via de FMF bestellen. Via een online bestelsysteem kun je eenvoudig de benodigde boeken aanklikken en afrekenen. Bij bestelling binnen de aangegeven periode worden de boeken gegarandeerd op tijd bij jou thuis bezorgd.

Welke boeken hebben we?

Vanwege de grote verscheidenheid aan minoren, bieden wij enkel voor de officiële minoren wiskunde, natuurkunde en sterrenkunde boeken aan. Voor de master is het helaas niet mogelijk om boeken via de FMF te bestellen. Boeken voor keuzevakken die voor zowel door master- als bachelorstudenten gevolgd kunnen worden, hebben we wel.

Als je meer informatie over de boeken die je nodig hebt zoekt, kijk dan op Ocasys. Dit is de officiële bron vanuit de universiteit voor welke boeken nodig zijn.

Hoe bestel je boeken?

Weet je welke vakken je gaat volgen en dus welke boeken je nodig hebt, dan ga je naar het online bestelsysteem. Je kan dan betalen met iDeal of je credit card. De boeken worden vervolgens thuis afgeleverd. Ben je een internationale student en heb je nog geen Nederlands adres, neem dan contact op met onderwijs@fmf.nl.

Voor vragen over de bezorging of het retourneren van boeken, stuur een mail naar klantenservice@boekenbestelling.nl. Als er verder nog vragen zijn, stuur een mail naar Robbert Scholtens, de commissaris onderwijszaken, via onderwijs@fmf.nl.