English Nederlands

belsimpel.nl

Back to Career

Werken bij de snelst groeiende telecomwebwinkel van Nederland!

In 2006 legden geneeskundestudent Jeroen Doorenbos en rechten- en filosofiestudent Jeroen Elkhuizen de fundering voor Belsimpel.nl. Het gat in de markt was groot: er ontbrak een site met een compleet aanbod op gebied van telefonie. Voor klanten was de telecomsector net het Wilde Westen, waarbij door de bomen het bos niet meer te zien was. Hun missie? De mobiele wereld veranderen!

De mobiele wereld veranderen

Door het anders te doen, door diep op de inhoud in te gaan, door alles wat onmogelijk lijkt mogelijk te maken en door een fanatieke samenwerking op de werkvloer maken wij dit waar. Vanuit ons nieuwe kantoorpand op de Grote Markt van Groningen gaan we met een toegewijd team elke dag tot het uiterste om de mobiele wereld te veranderen. We gaan net een stapje verder dan dat anderen zouden doen en proberen totale duidelijkheid te bieden aan onze klanten. Zo hebben we in 2016 ‘abonnement zonder gedoe’ geïntroduceerd, waarbij klanten hun abonnement kunnen afsluiten of verlengen via iDeal- of sms-verificatie. Ook hebben we de keuzehulp ontwikkeld, waarbij klanten die nog twijfelen over hun aankoop in een paar simpele stappen tot het beste advies kunnen komen. Naast deze uitgevoerde plannen liggen er nog een heleboel ideeën op de plank, uitdagingen die jij samen met ons aan kunt gaan!

Developen bij Belsimpel.nl

Op het kantoor aan de Grote Markt werkt een divers team van developers om al het werk te verzetten. Het team bestaat uit parttimers, fulltimers, studenten, starters én ervaren collega’s, genoeg ruimte dus om van elkaar te leren. Bij Belsimpel.nl zijn we er trots op dat we alles zelf doen. Wij weten immers het beste waar onze prioriteiten liggen. Doordat we als bedrijf vrij groot zijn hebben we genoeg slagkracht om aan serieuze ontwikkeling te doen. We zijn echter als team behoorlijk informeel: iedereen heeft dan ook snel de mogelijkheid om aan een belangrijk stuk van de codebase te werken. Geen ingewikkelde enterprise-situaties hier, wel serieus werken volgens best practices. We werken met Gitlab, en reviews via merge request, we hebben een CI systeem en rollen meerdere malen per dag een release uit.

Solliciteren?

Kijk op werkenbijbelsimpel.nl voor meer informatie en vacatures of klik op de onderstaande links voor relevante vacatures:

werkenbijbelsimpel.nl/back-end-developer/nl
werkenbijbelsimpel.nl/php-developer/nl
werkenbijbelsimpel.nl/developer/nl
werkenbijbelsimpel.nl/front-end-developer/nl