English Nederlands

belsimpel

Back to Career

Wie zijn we?

Belsimpel is onderdeel van de Gomibo-groep. Een groep bedrijven opgericht in Groningen met één doel: de Mobiele Wereld veranderen. Dat doen de volgende bedrijven op een hele hoop verschillende manieren:

  • Belsimpel - het aanbieden van mobiele telefoons, tablets, abonnementen en accessoires waarbij we het keuzeproces ingrijpend gemakkelijker en vollediger voor je hebben gemaakt. Met slimme technische innovaties leveren we je tegen lage prijzen simpelweg het beste platform om op te vinden wat bij je past.
  • Gomibo - dit is de internationale naam waarmee we de diensten van Belsimpel in heel Europa aanbieden.
  • Tulip Assist - verzekeringen voor mobiele telefoons zijn vaak duur en hebben slechte voorwaarden. Daarom hebben wij zelf een verzekeringsmaatschappij opgericht om te zorgen voor klantgerichte verzekeringen voor je telefoon en abonnement.
  • Verifai - ID-verificatie software die inmiddels al tientallen grote klanten gebruiken om te zorgen dat zakelijke gebruikers écht weten wie hun klanten zijn.

Het zijn verschillende bedrijven en producten, maar ze werken allemaal samen als één groot team.

Ons hoofdkantoor zit in hartje Groningen, waar alle bedrijven gevestigd zijn en waar Belsimpel is opgericht in 2008. Naast het kantoor zijn er 7 winkels verspreid door heel Nederland. In 2020 hebben we de stap gemaakt richting de rest van de Europese markt onder de merknaam Gomibo en inmiddels versturen we naar 16 Europese landen. Ons team telt meer dan 600 fanatieke collega's. Samen gaan we iedere dag tot het uiterste om de mobiele wereld steeds een beetje beter te maken.

Wat doen we?

Doordat Belsimpel ieder jaar groeit (408 miljoen omzet in 2020) is geen dag hetzelfde en hebben we enorm veel development- en data science projecten op de plank liggen om mee aan de slag te gaan. Vanwege de complexe structuren binnen de telecomwereld (555 telefoons × 473 abonnementen × 65 bundels = heel erg veel keus) kiezen we ervoor om alles zelf te maken. Denk niet alleen aan onze website, maar ook aan ons warehouse system, ons CRM systeem (Customer Relationship Management) en ons ABS (A/B-testing system), alles is zelf ontwikkeld.

We zijn constant op zoek naar verbetering. In onze service, op de website of in het logistieke proces: overal valt winst te behalen. Altijd alles beter willen doen zit in ons bloed. In de e-commerce gaat het om details, daarom is een fanatiek en competitief team heel belangrijk.

Wat bieden wij jou?

Krijg jij er een kick van om elke dag een moeilijke puzzel op te lossen? Wil jij je bètastudie in de praktijk brengen? Wij hebben enorm veel technische uitdagingen voor je klaar liggen.

Naast je studie
Nog niet klaar met studeren? Maak tijdens de afrondende fase alvast kennis met je toekomst. Kies het vakgebied waarin je geïnteresseerd bent en ga in parttime verband bezig als (business)developer of als data driven online marketeer. Nog láng niet klaar met studeren? Dan hebben we ook heel veel andere parttime uitdagingen voor je klaar liggen, bijvoorbeeld op onze Retour & Reparatie afdeling.

Fulltime banen
Klaar met je studie? Ga fulltime aan de slag als Back-end Developer, Data Scientist of Business Developer. Weet je nog niet precies wat je wil? Dan kun je ook starten in één van onze Traineeships! Kijk snel op www.werkenbijbelsimpel.nl.

Solliciteren?

Kijk op werkenbijbelsimpel.nl voor meer informatie en vacatures of klik op de onderstaande links voor relevante vacatures:

  • https://werkenbijbelsimpel.nl/vacature-development-front-end-developer-fulltime/nl
  • https://werkenbijbelsimpel.nl/vacature-development-software-engineer-fulltime/nl
  • https://werkenbijbelsimpel.nl/vacature-development-devops-engineer-fulltime/nl
  • https://werkenbijbelsimpel.nl/vacature-development-back-end-developer-parttime/nl
  • https://werkenbijbelsimpel.nl/vacature-development-android-developer-fulltime/nl