English Nederlands

Topicus

Back to Career

Over Topicus

Wij zijn Topicus, de innovatieve ICT-dienstverlener met meer dan 550 medewerkers gevestigd in Deventer, Enschede, Leiden, Zwolle en Nijmegen.

Wat we doen

We bouwen webgebaseerde ICT-systemen voor de sectoren Finance, Zorg, Onderwijs en Overheid, in Java en .NET. Onze systemen kunnen allerlei vormen aannemen, maar één ding hebben ze gemeen: ze maken de wereld gemakkelijker en efficiënter.

Bij Topicus werken creatieve technische teams aan innovatieve ICT-producten die een grote rol spelen in het dagelijks leven. Van zorginstellingen tot scholen, van banken tot gemeenten, iedereen maakt wel gebruik van een van onze ICT-producten.

We werken in Scrumteams, met een informele sfeer. Op technisch vlak experimenteren we bijvoorbeeld met mobile development, Open Source frameworks, big data en security. Er wordt veel ruimte geboden voor ontwikkeling van nieuwe business concepten, ondernemerschap en creatieve uitspattingen. Onze eigen bier de Topicus Gifkikker en het Apache Wicket open source framework zijn hier voorbeelden van.

Stage of afstuderen

Als talentvolle Bèta student ben je van harte welkom om je stage- of afstudeeropdracht bij ons uit te voeren. We begeleiden jaarlijks meer dan 50 WO en HBO studenten, van het samen creëren van de opdracht, het bieden van uitstekende begeleiding tijdens de uitvoering van de opdracht en we eindigen de periode met een training presentatietechniek. Tevens brengen we je in contact met de andere studenten en experts in het vakgebied en bieden jou de mogelijkheid om in korte tijd snel te groeien.

Op zoek naar een baan?

Onze medewerkers laten doorgroeien is de sleutel voor ons toekomstige succes. Dit werkt: we hebben nauwelijks verloop en tegelijkertijd is er een goede instroom van nieuw talent. Dus ben jij bijna of net afgestudeerd en op zoek naar een baan? Topicus heeft permanent vacatures open staan. Weet je nog niet precies wat je wilt? Kom gerust langs, dan kijken we samen waar jij je talenten kunt laten gelden.

Nieuwsgierig geworden?

Neem gerust contact op met Sabine Oude Booijink via 0570 – 662 662 of sollicitatie@topicus.nl. Voor meer informatie over Topicus kun je ook kijken op www.topicus.nl, Facebook, Twitter of YouTube.