English Nederlands

TMC physics

Back to Career

It's people who drive technology

TMC Physics heeft de ambitie oplossingen voor haar klanten te bedenken die competitief voordeel bieden. Fysica en natuurkundige vraagstukken zijn de passie, de oplossingen zijn de drijfveer.

TMC Physics, het enige fysicahuis in Nederland,is gespecialiseerd in het inzetten van werkondernemers binnen de fysica competentie. Onze fysica werkondernemers zijn actief in research, development en engineering op onder andere de volgende gebieden: product & process modellering, vloeistof- en gasstroming, lasers & optica, materiaalkunde, dunne film technologie en nano technologie. Zij worden daarbij ondersteund door een team van account managers die zelf ook een opleiding in de natuurkunde hebben genoten. Van onze werkondernemers is 90% academisch opgeleid, waarvan het merendeel een promotie succesvol heeft afgerond en ongeveer de helft van onze mensen heeft een buitenlandse nationaliteit. Een kleurrijke groep mensen verbonden door een gezamenlijke passie: fysica.

Onze klantenkring kenmerkt zich door diversiteit en varieert van (contracted) research tot systeem- en productontwikkeling in verschillende sectoren. TMC Physics werkt onder andere voor Philips, TNO, ASML en Shell.

TMC Physics West maakt tegenwoordig deel uit van TMC Science & Technology Midden, wat de trend weergeeft naar meer multidisciplinair werken. We hebben ons kantoor in Utrecht.: het werkondernemerschapsmodel. Het model is gebaseerd op ondernemerschap van onze werkondernemers en stelt ons in staat om hoogwaardige technisch specialisten aan te trekken en te binden & boeien. Het model kenmerkt zich door:

  • Langdurige arbeidsrelaties
  • Individuele winstdeling
  • 1-op-1 carrière coaching
  • Gespecialiseerde businesscellen
  • Entrepreneurial lab

Dit model maakt het ons mogelijk een voorkeurspositie te verwerven bij onze (potentiële) opdrachtgevers en ons zodoende dicht bij de kernactiviteiten van onze opdrachtgevers te positioneren. De werkondernemers van TMC nemen vanwege hun relevante technische kennis en ervaring vaak sleutelposities in. Zij worden door onze opdrachtgevers zeer hoog gewaardeerd en werken dan ook veelal aan bedrijfskritische projecten.

Sinds haar oprichting in 2000 is TMC een sterk groeiende organisatie. Kijk voor nieuwe mogelijkheden en ons vacature aanbod op https://tmc-employeneurship.com/physics.