English Nederlands

Student Jobs

Back to Carrière

Do you want to earn some extra cash and gain relevant working experience? Then you should definitely take a look at these student job openings specifically aimed at science students!


Werkplekbeheerder at OGD

Latest update: 21 March 2016

Bij OGD zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste HBO en WO studenten die een bijbaan willen in de ict. De kennis die hiervoor nodig is, doe je op tijdens je werk en de cursussen die we je gratis aanbieden. Uitgebreide ict-kennis is dus niet nodig om te kunnen solliciteren.

More information


Stage Big Data at EmbraceSBS

Latest update: 26 April 2016

Wij zijn op zoek naar een stagiair die affiniteit heeft met big data. Wij zijn EmbraceSBS, een ICT bedrijf in Groningen, we ontsluiten collectieve online samenwerkingsomgevingen met het social intranet Embrace.

More information


App developer at Wearables in Trauma Surgery

Latest update: 21 March 2016

Wearables in Trauma Surgery (WiTS) is een startup onderzoeksgroep dat traumachirurgie en technologie wil combineren in de (na)behandeling van patiënten die traumatisch letsel (e.g. botbreuk) hebben ondergaan.

Wij zoeken één of twee enthousiaste studenten die met ons een app (Android en iOS) en gekoppelde database willen ontwikkelen.

More information


Programmer at René van der Veen

Latest update: 21 March 2016

Ontwikkeling van een websysteem in PHP/MySQL. Gezochte vaardigheden:

  • PHP/MySQL (MUST)
  • Yii framework (MUST)
  • Javascript (MUST)
  • Metro UI CSS framework (pre) en/of Bootstrap (pre)

More information: René van der Veen


Consultant at Unipartners

Latest update: 2 May 2016

Unipartners zoekt regelmatig studenten voor part-time consultancyprojecten. Momenteel zoeken zij nog studenten voor de volgende projecten:

  • Calculeer het optimale systeem voor een verhittingselement

More information


Docent at Eindexamenuitleg.nl

Latest update: 31 March 2016

Eindexamenuitleg.nl is een educatieve start-up. Wij maken filmpjes voor vmbo, havo en vwo scholieren om ze voor te bereiden op hun eindexamen. Wij zoeken nog naar een natuurkunde en een scheikunde docent om ons team te versterken. Wil jij mee bouwen aan een innovatieve start-up? En houd je er van om zelfstandig te werken? Mail ons dan direct!

More information