English Nederlands

IBM-CIC

Back to Carrière

IBM Client Innovation Center

Het IBM Client Innovation Center is een start-up met de support van ‘s werelds grootste IT en consulting bedrijf: IBM. Het center is opgericht om een breed scala van de nieuwste technische diensten te leveren aan onze klanten. Wij opereren vanuit 16+ locaties over heel Europa. Op deze manier zijn we in staat om aan de technische, taal, tijdzone en wettelijke vereisten van de projecten voor de lokale klanten te kunnen voldoen.

Over ons

We zijn niet wat je zou verwachten. Wij zijn onderdeel van IBM, maar we hebben onze eigen cultuur. Ons center heeft open ruimtes waardoor wij nauw samenwerken en ideeën met elkaar delen. Wij bieden je de kans om te werken aan onze oplossingen, van ontwerp tot onderhoud, samen met de nieuwste technieken en enthousiaste, slimme collega's. Kun je, je voorstellen wat je zou kunnen doen met alle beschikbare kennis van het grootste IT en consulting services bedrijf?

Hoe wij werken

We zijn bekend van ons werk in de gebieden: Agile & creative software engineering, de IX studio en cognitive & enterprise solutions. Denk aan de development in onze DevOps Garage, design in onze IBM Studio en zakelijk werk terwijl we diensten aan onze klanten leveren die de volledige levenscyclus omvat. Hierdoor krijg je een goed beeld van de cultuur binnen ons center. We zoeken zowel graduates als experienced hires. Heb je interesse in de IT? Wij bieden je de kans om je eigen pad binnen deze gebieden te creëren.

Young Graduate Traineeship

Ons graduate programma in Groningen is vergelijkbaar met een traineeship. We bereiden je voor om een IT professional te worden. Vanaf dag één maak jij deel uit van een groep nieuwe collega’s en volg jij samen met hun een training om een IT professional te worden. Je begint dus niet alleen! Na ongeveer 6 weken begin je aan je eerste project. Je zal samenwerken met gepassioneerde collega’s in een easy-going omgeving. Ons kantoor biedt veel ruimte voor ontspanning en leuke activiteiten, maar we weten ook wanneer het tijd is om te werken. Het is dus de perfecte work-life balans.

Ben jij geinteresseerd?

Ervaar dan meer en solliciteer: ibm.com/jobs/ciceurope
of stuur je CV en motivatiebrief naar: recruitment-ISC@nl.ibm.com

Contact

Roosmarijn Lange – Recruiter
recruitment-ISC@nl.ibm.com